måndag 5 juli 2010

Slut på omröstning och Resultat

Nu är omröstningen för fortsättningen del 1 av Andars viskningar slut. Spännande att ni var så många som ville vara med och välja! Jag ingick ett litet avtal med en enmans-jury att han skulle få avgöra såvida ingen hade gjort ett val, men det behövdes ju aldrig   =)  Och en följare har klivit in i stugan, och tagit plats i den stora blommiga läsefåtöljen närmast fönstret! Välkommen hit (också) Fijaffa, hoppas du kommer att trivas!! Ni som ännu inte besökt Fijaffas hörna, skynda skynda! Där blir man glad av att vara!

Så - nu har tankeverksta'n startat, och jag håller på och jobbar fram del 2 utifrån ert val. En person tyckte att stresskurs i akut-tempo lät intressant, två stycken ville höra hur beslutsoförmögna Nina skulle hantera att ställas inför mängder av val och tre valde att gå på linjen "Mediala seanser - bluff eller sanning?". Och så får det bli. Vi gör en djupdykning (? eller vad det nu blir, jag är inte själv helt säker ännu...=D  ) i den mystiska mediala seans-världen. Jag återkommer om ca en vecka!

Under tiden, för att roa oss lite medan vi väntar på del 2, så gör jag en liten undersökning. De flesta är nu i starten eller åtminstone ganska nära starten av semester och ledighet. Kommer ni ihåg hur det kändes för sisådär en två, tre månader sen? Vad längtade ni mest efter när ni tänkte framåt på den kommande sommaren och ledigheten?

Alternativ 1 - Hääääärliga sooooovmorgnar!!!

Alternativ 2 - Att äntligen, äntligen få bada igen och sola på stranden eller bryggan.

Alternativ 3 - Att ligga i hängmattan och läsa... eller virka... eller sticka... eller lyssna på fåglarna... eller .... zzz

För inte är ni väl såna som kuskar land och rike runt, besöker den ena släktingen eller nöjesparken efter den andra, eller bygger om och till och runt och över och under huset? Tja, lite sånt kanske också, men glöm inte att Njuta!! Också. =)

2 kommentarer:

  1. Tack för de snälla orden om min lilla hörna :-) och lycka till med din nya blogg. Det ska bli spännande att följa.
    Omröstningen var svår... kan man rösta på alla tre? ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fijaffa; du har helt rätt inställning till sommaren =D Kram tillbaks! ♥

    SvaraRadera